Метални контейнери за строителни отпадъци

Фирма „Гафуров Сервиз“ ЕООД предлага контейнери за събиране и временно съхранение на строителни и твърди битови отпадъци. С обем от 2 м3 до 10 м3. Контейнерите са изработени от висококачествена ламарина. Конструкциите напълно съответстват на стандартите DIN 30735 и DIN 30720-1. Ние предлагаме стандартни контейнери, но можем да направим изработка по критерии зададени от клиента. Цвета на всеки контейнер е строго индивидуален спрямо нуждите на клиента! Снимките са напълно реални и съответстват на крайния продукт, обект на доставка! Фирмата ни предлага доставка в страната и чужбина. 

Специализираният отворен симетричен контейнер с обем 2 м3 е предназначен за събиране и временно съхраняване на строителни и твърди битови отпадъци. Конструкцията напълно съответства на DIN 30735.

Специализираният отворен асиметричен контейнер с обем 3 м3 е предназначен за събиране и временно съхраняване на строителни и твърди битови отпадъци. Конструкцията напълно съответства на DIN 30735.

Специализираният отворен асиметричен контейнер с обем 4 м3 е предназначен за събиране и съхраняване на строителни отпадъци. Конструкцията напълно съответства на DIN 30735.

Специализираният отворен асиметричен контейнер с обем 4 м3 е предназначен за събиране и съхраняване на строителни отпадъци. 

Специализираният отворен асиметричен контейнер с обем 5,5 м3 е предназначен за събиране и съхраняване на строителни отпадъци. Размерите и конструкцията напълно съответства на DIN 30720-1.

Специализираният отворен асиметричен контейнер с обем 7 м3 е предназначен за събиране и съхраняване на строителни отпадъци. Размерите и конструкцията напълно съответства на DIN 30720-1.

Специализираният отворен асиметричен контейнер с обем 10 м3 е предназначен за събиране и съхраняване на строителни отпадъци. Размерите и конструкцията напълно съответства на DIN 30720-1.

"Гафуров Сервиз" ЕООД
bg_BGBulgarian