История

Фирма „Гафуров Сервиз“ ЕООД е основана през 2007 г., като тя е тясно специализирана в производството и търговията на метални съдове за смет, пластмасови съдове за смет и индустриални ходови колела. Серийното ни производство включва метални контейнери тип „Бобър“, метални контейнери тип „Ракла“, метални контейнери за строителни и битови отпадъци с обем от 2 м3 до 10 м3, метални кофи тип „Мева“ и метални паркови кошчета. Компанията предлага богата гама от контейнери и колела с различна големина, вместимост и товароносимост.

Във връзка с разширяването на дейността си, фирмата добавя към продуктовата си гама и техническа сол за обезледяване на пътища.

Мисия и визия

Нашата мисия е да предлагаме висококачествени продукти на нашите клиенти! Фирмата е създадена и се стреми да отговори на все по-високите изисквания на разрастващия се пазар в България. Амбициите ни са:

– От млада фирма със способен екип да се наложим, като една от водещите фирми в областта си, както в България, така и в други страни, залагайки на качествено изпълнение в дадения срок;

– Да работим за удовлетвореност на нашите клиенти;

– Да изграждаме съвременна Компания ориентирана към европейски метод на работа;

– Да предлагаме висококачествени продукти в продуктовата ни листа;

"Гафуров Сервиз" ЕООД
bg_BGBulgarian